Известие

Collapse
No announcement yet.

размер на гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• размер на гуми

понеже искам да сложа малко по-големи джанти и гуми,да попитам някой слагал ли е 205/15 отзад и 195/15 отпред и на каква височина трябва да са,за да е добре
    Мерцедес CLK Convertible
    Alfa Romeo GTV
    Alfa Romeo 145 1.7 16V

ми аз лятото бях с 195/60/15 и нямах грижи. За отзад с почти 100%-ова сигурност няма да имаш проблем на 205. За отпред не съм много сигурен. Май Вальо беше с 205-тици. Пробвай, то ще си покаже
    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
    Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
      ми аз лятото бях с 195/60/15 и нямах грижи. За отзад с почти 100%-ова сигурност няма да имаш проблем на 205. За отпред не съм много сигурен. Май Вальо беше с 205-тици. Пробвай, то ще си покаже
      Някакви съществени разлики във вървенето и разхода или нещо друго имаше ли? Не че много ме притеснява,но да знам.Отзад 205 ,отпред 195 така май ще направя.
      Мерцедес CLK Convertible
      Alfa Romeo GTV
      Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

Леко офтопик: При 145/6 ABS-ът само на предните колела ли има датчици? Че иначе ще се ошашка според мен с различен размер гуми (колкото и да е, все някой милиметър разлика във височината на колелата ще се получи)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
          Леко офтопик: При 145/6 ABS-ът само на предните колела ли има датчици? Че иначе ще се ошашка според мен с различен размер гуми (колкото и да е, все някой милиметър разлика във височината на колелата ще се получи)
          Поне при мен АБС е само отпред,поне така мисля Но затова изобщо не бях помислил.
          Мерцедес CLK Convertible
          Alfa Romeo GTV
          Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

195/55R15 е размера за твоята кола. на двата моста гумите трябва да са с еднакъв размер.
            97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Аз съм

Аз съм със 195/45/15 през лятото и ако има някои на задната седалка ми стържат в калниците. Ама джантите са ми с външен борд и с голямо изнасяне та може и от тях да е. ет.35 са май.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

Re: Аз съм

Първоначално публикувано от rtfm
                Аз съм със 195/45/15 през лятото и ако има някои на задната седалка ми стържат в калниците. Ама джантите са ми с външен борд и с голямо изнасяне та може и от тях да е. ет.35 са май.
                сигурно доста добре изглежда! няма ли някоя снимчица да я видим.
                Мерцедес CLK Convertible
                Alfa Romeo GTV
                Alfa Romeo 145 1.7 16V

Comment

а я още малко по-офтопик да се изместим. Каква е минималната ширина на джанта, за да държи 205 гума?
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

Aз съм с 195/55/15 - по книжка

Сега зимата карам с 185/60/15
                    Мисля да сложа за лятото 205/50/15 - разликата от оригиналните в диаметъра е 6 мм - няма проблем.
                    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas

Мисля да сложа за лятото 205/50/15 - разликата от оригиналните в диаметъра е 6 мм - няма проблем.
                      Васе на 6.5 инча джанта колкото мисля са твойте ще е много грозно да сложиш 205
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury

Ако трябва и 7" джанти ще взема - и без това имам само един чифт Ама ще пробвам първо да видя как изглежда на 6,5 де
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Васе, ако ще купуваш джанти продай старите /с които си сега/ на мен
                          Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от Mury

Мурджев, хората (специално на сайта на максис) дават за 205 гума 6.5 инча... Виж на 6 инча е друга работа...
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

аз бях със 195/55/15 стояха доста добре,но джантите бяха 7.5 със изнесен брд и малко опираха отзад когато се натовари,но пак иначе стойката беше
                              Mitsubishi Outlander 2.2 4х4 от 12г. -"reliably" now
                              Alfa Romeo 1.9 JTDm от 10г. -"bellissima" - now
                              Alfa Romeo 1.9 JTD от 00г. -"my heart"- ex
                              Fiat Ritmo 1.5 Super от 82г. -"first love"- ex

Comment

Working...
                              X